Lätkälahden Liuku

10 ILPO "VAKAVA" IKIROUTA
1. ketjun hyökkääjä

Ikä: 40 Pituus: 187 cm Paino: 109 kg
Pelityyli:
Ilpo ottaa pelin vakavasti ja on muutenkin paljon vakavampi kuin pikkuveljensä. Ilmari onkin antanut isoveljelleen tämän lempinimen. Ilpo hakee joukkueelleen täydellistä liukua ja kehittelee lätkälaboratoriossaan luistimenteriä. Ilpo arvostaa järjestelmällistä ja herrasmiesmäistä peliä ja uskoo vakaasti, että sellaisella voitetaan aivan lähitulevaisuudessa vilkas, tunteellinen ja arvaamaton Lätkälaakson joukkue. Ilpo on hyvä pelinrakentaja ja Liu'un kiistaton ykköskeskushyökkääjä.
Siviiliammatti: Kyläpäällikkö, Maanviljelijä+Kalastaja, Lätkätutkija

19 HENKKA "HABA" HARTIALAMPI
1. ketjun hyökkääjä

Ikä: 19 Pituus: 209 cm (kasvu kesken) Paino: 130 kg
Pelityyli: Kun tämä jättiläinen saa valtavat luistimensa liikkeelle on vauhti hirmuinen. Henkan ongelma on se, ettei hän osaa oikein pysähtyä. Toisaalta oppi luistelemaan vasta 15-vuotiaana. Omaa valtavan potentiaalin tulla todelliseksi voimahyökkääjäksi, mutta asenne on vielä heikko. Lisäksi ihailee liikaa nuoruutensa sankareita, Levottomien pelaajia, Erkin tytöstä Wilhelmiinasta puhumattakaan. Katso albumista kuinka suuret luistimet Henkalla on.
Siviiliammatti: Kalastaja, Maitotilan omistaja, Luonnontutkija

24 VÄINÖ "RAUHA" VALPAS
1. ketjun hyökkääjä

Ikä: 37 Pituus: 163 cm Paino: 63 kg

Pelityyli:
Erittäin rauhallinen ja turvallisuutta korostava pienikokoinen hyökkääjä. Osaa sijoittua älykkäästi kaukalossa. Teoriapuolella laaja tuntemus kaikesta lätkään liittyvästä, toimii Ilpon apulaisvalmentajana. Pitää kolmea pipoa päällekkäin ja kehitellyt myös itselleen ja pojalleen tyynysuojat takamukseen ja kyynärpäihin. Älykäs hyökkääjä, jolla taskussaan lukuisia harhautuksia.
Siviiliammatti:
Opettaja, Lätkätutkija, Apulaisvalmentaja

2 MAUNO "ETUKENO" MURSKAVAARA
1. ketjun puolustaja

Ikä: 40 Pituus: 190 cm Paino: 132 kg

Pelityyli: Lempinimi tulee erittäin etukenosta luistelutyylistä. Mauno ei ole mikään virtuoosi luistimilla eikä kyllä mailankaan kanssa, mutta on ainoa, joka kykenee haastamaan Raimoa voimalajeissa. Hyökkää mielellään usein eikä jaksa tulla takaisin puolustamaan. Lyöntilaukaus lähes Raimon tasoa. Rohkea kaveri muuten, mutta yksi heikkous. Katso albumista mitä otuksia Mauno ainoastaan pelkää. (albumista-kohdasta klikkaus Osta albumi)
Siviiliammatti:  Kalastaja/Kirvesmies

7 HARRI "HURRIKAANI" HAUKKAOJA
1. ketjun puolustaja

Ikä: 26 Pituus: 175 cm Paino: 62 kg

Pelityyli: syöksyvän haukan tavoin liitävä puolustaja, joka on yksi nopeimmista, ehkä jopa kaikkein nopein pelaaja. Voittanut usein luistelunopeuskisan. Huolimatta jatkuvista hyökkäyksistään ehtii hyvin myös puolustamaan. Heikko lyöntilaukaus. Ei ole kertynyt pahemmin hauikseen täytettä.
Siviiliammatti: Maanviljelijä, Merijääntutkija

31 JEREMIAS "JÄYKKÄ" HAPPO
Maalivahti

Ikä: 55 Pituus: 179 cm Paino: 88 kg

Pelityyli: Niin jäykkä kaveri, ettei kuperkeikkaa heitä, mutta siitä huolimatta taitava maalivahti. Todella rauhallinen ja hiljainen kaveri. Katselee aina jonnekin kaukaisuuteen, mutta tietää yleensä missä lätkä on. Kehitellyt nykyiset vahvempitekoiset maalit kalaverkkoineen.
Siviiliammatti: Kalaverkkojen valmistaja

91 ALFONS RETUPERÄ
Hyökkääjä

Ikä: 31 Pituus: 195 cm Paino: 115 kg

Pelityyli: Superkukkoilija, elämäntapaintiaani Alfons Retuperä on mahdoton voittaa kulmaväännöissä. Pituutensa ja vahvuutensa ansiosta peittää lätkän todella hyvin. Heikkoutena se, että lähtee helposti mukaan Levottomien ärsytyksiin. Väittää olevansa aitoa intiaanisukua ja voi ollakin.
Siviiliammatti: Kanalan pitäjä92 AATOS RETUPERÄ
Hyökkääjä

Ikä: 9 Pituus: 133 cm Paino: 32 kg

Pelityyli: Alfonsin poika. Erittäin taitava temppuilemaan lätkän ja isänsä kehittelemien erityisjoustavien mailojen kanssa. Haaveena Hildan päänahan saaminen tekemällä elämänsä ensimmäisen maalin. Onnistuuko Aatos haaveessaan jo seuraavassa pelissä?
Koululainen Lätkälahden koulussa, jossa suosikkiaineena "Alkuperäiskansojen historia".

9 MIKKE MURSKAVAARA
Puolustaja

Ikä: 15 Pituus: 159 cm Paino: 75 kg
Pelityyli: Vielä tällä hetkellä pienikokoinen Maunon teini-ikäinen poika, jolla kova lyöntilaukaus ikäisekseen. Haaveena Pohjolan kovin laukaus, harjoittelee isänsä kanssa tuntikausia juuri tuota osa-aluetta. Ei voi ymmärtää Henkkaa, jolla olisi potentiaalia Pohjolan kovimpaan laukaukseen, mutta jonka henkinen kovuus on olematonta. Mikke on uhonnut omaavansa Pohjolan kovimman laukauksen muutaman vuoden sisällä. Opettaa myös pikkuveljilleen joka päivä laukauksia.
Koululainen Lätkälahden  koulussa, jossa suosikkiaineena "Lyöntilaukauksen fysiikka".

25 VERTTI VALPAS
Hyökkääjä

Ikä: 9 Pituus: 139 cm Paino: 35 kg

Pelityyli: Väinön poika, joka on kuin ilmetty isänsä. Tosin haluaisi joskus pelata ilman tyynyjä, mutta Väinö ei hyväksy sitä. Päinvastoin Väinö on sitä mieltä, että tulevaisuuden lätkänpelaajat suojaavat itsensä joka puolelta kehoa. Vertti on Liu'un junioreista ahnein maalintekijä, yleensä oikeassa paikassa oikeaan aikaan.
Koululainen Lätkälahden koulussa, jossa suosikkiaineena kaikki aineet.

97 EFRAIM "INTO" IKIROUTA
Hyökkäävä hyökkääjä

Ikä: 97 Pituus: 169 cm (30-vuotiaana 185 cm)
Paino: 66 kg (30-vuotiaana 100 kg)

Pelityyli: Ilmarin ja Ilpon aktiivinen isäpappa. Ikä sama kuin pelinumero, 97. Ei pelaa vakituisesti kummassakaan joukkueessa. Ei saisi pelata ollenkaan vaimonsa mielestä, koska Efraimin nivelet eivät enää kestä tätä fyysisesti kovaa lajia. Efraim kuitenkin rakastaa lätkää ja tämä ikinuori mies omaa valtavan itsetunnon. Asuu Hullujärvellä puolivälissä kyliä. Katso albumista miksi Efraim asuu hyvän matkan päässä omien poikiensa kylistä?

LOHINOUTAJA ALPO

Ikä: 7

Ilpon jalostama isokokoinen koirarotu, jonka päätehtävänä on läiskiä meressä hyppiviä lohia tajuttomiksi, jolloin kylän kalastajat voivat helposti noukkia nuo herkulliset kalat haaveihinsa. Alpo on kohtuullisen hidas koira, mutta vauhtiin päästyään mahdoton pysäyttää. Liu'un mielestä Alpo ja sen jälkeläiset kuvastavat hyvin kylän lätkäjoukkuetta, joka on myös mahdoton pysäyttää. Heidän mielestään...